Het Fonds staat in voor de opmaak van de documenten waarmee de arbeiders uit de sector hun syndicale premie kunnen bekomen.
Dit document dient de rechthebbende in te vullen en aan zijn vakbondsorganisatie te overhandigen.

Aanvraagtermijn

De aanvraagtermijn voor een syndicale premie bedraagt 3 jaar, te rekenen vanaf 1 januari volgend op het jaar waarvoor men recht heeft op een syndicale premie. De rechthebbende arbeider kan dus de syndicale premie 2015 aanvragen vanaf 1 januari 2016 tot en met 31 december 2018.

Duplicaten

De arbeiders die niet (meer) in het bezit zijn van dit document kunnen bij het Fonds een duplicaat aanvragen door onderstaand formulier in te vullen

Tip : Wanneer u als arbeider een nieuw adres heeft, verzoeken wij u dit aan uw werkgever door te geven, vermits het Fonds zijn gegevens van de werkgevers krijgt.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht:

Aanvraag duplicaat syndicale premie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

De werkgever kan vanaf 1 januari 2013 de terugbetaling bekomen van de aanvullende premies uitbetaald bij het tijdskrediet van de arbeiders uit de sector.

Aanvraagtermijn

De aanvraagtermijn voor deze tussenkomst bedraagt 3 jaar, te rekenen vanaf de eerste dag van het jaar volgend op het aanvraagjaar. De werkgever kan dus de aanvullende premie tijdskrediet voor 2016 aanvragen van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2019.


Aanvraagformulieren
Heeft uw werknemer 1/5de tijdskrediet ?

- Vraagt u de terugbetaling aan voor de aanvullende premie tijdskrediet?

Klik hieronder op "formulier downloaden"

Bestand

AANVRAAG TOT TERUGBETALING VAN DE PREMIE BIJ 1/5DE TIJDSKREDIET betaald in de periode van 01/01/2014 tot 31/12/2017

Formulier downloaden


Heeft uw werknemer meer dan 1/5de tijdskrediet ?

- Vraagt u de terugbetaling aan voor de aanvullende premie tijdskrediet?

Klik hieronder op "formulier downloaden"
​​​​​​​
Bestand

AANVRAAG TOT TERUGBETALING VAN DE PREMIE BIJ VERMINDERING VAN DE ARBEIDS-PRESTATIES MET MEER DAN 1/5de betaald in de periode van 01/01/2014 tot 31/12/2017

Formulier downloaden

Tip : U hoeft slechts één maal het C61-document van de RVA te bezorgen gedurende de looptijd van een bepaald tijdskrediet. Wanneer het tijdskrediet wijzigt, verzoeken wij u het nieuwe C61-document van de RVA te bezorgen.